Mobirise Website Generator
Studieontwijkend gedrag de baas! Hoe je stopt met uitstellen

Studieontwijkend gedrag de baas! 
Hoe je stopt met uitstellen

Kinge Siljee 

€ 14,99
Paperback
Ca. 154 pagina’s
NUR 770 – Psychologie
13,5 x 21 cm
Mei 2017
Omslag: Hjalmar Haagsman, Designer & Illustrator
ISBN 978 94 6298 504 9
e-ISBN 978 90 4853 600 9 (epub)  

Soggen, ofwel studieontwijkend gedrag, verreweg de meeste studenten hebben er last van. Soggen is irrationeel: je stelt iets uit wat je uiteindelijk toch moet doen. Ook is het ongewenst: je haalt minder uit je studie, je hebt veel meer stress, de kans is groot dat je deadlines niet haalt of zakt voor tentamens. Het is de belangrijkste reden voor onder de maat presteren, studievertraging, en zelfs het niet afmaken van je studie. Waar komt dit irrationele gedrag vandaan, en vooral: wat doe je eraan?


» Deskundig, overzichtelijk en handzaam boek over studieontwijkend gedrag, oftewel ‘soggen’

Elke dag kloppen studenten aan bij coachingbureau Studiemeesters van Kinge Siljee met de vraag: ‘Help, ik doe te weinig, ik stel alles uit tot het laatste moment!’ Het drijft studenten, hun ouders en docenten tot waanzin. Studieontwijkend gedrag de baas! is voor alle studenten (en ouders van studenten), die af willen van dit gedrag. Door haar jarenlange praktijkervaring gecombineerd met uitgebreid onderzoek, weet Siljee precies wat werkt en wat niet.» Geeft inzicht in de oorzaken van studieontwijkend gedrag en biedt de oplossingen die daarbij horen

Succesverhalen over Studiemeesters:

Ik kreeg via mijn eigen opleiding niet de hulp die ik nodig had. De studiemeesters hebben mij steeds het zetje in de rug gegeven dat ik nodig had.

– Charlotte, Cultureel Erfgoed Reinwardt Academie

Op inhoudelijk niveau een grote bijdrage geleverd aan het in één keer behalen van mijn scriptie.

– Annelot, Media & Entertainment Management Inholland

Studiemeesters kwam meteen in actie toen ik contact opnam. De begeleiding heeft me absoluut geholpen bij het halen van mijn laatste tentamen.

– Cas, Rechten Universiteit Leiden

Studiemeesters was de stok achter de deur die ervoor zorgde dat ik mijn scriptie dit keer daadwerkelijk afrondde.

– Hidde, Leisure Management

Kinge Siljee 

Kinge Siljee strijdt sinds 2007 tegen studieontwijkend gedrag. In 2011 heeft zij Studiemeesters opgericht, een bedrijf dat al meer dan 2000 studenten heeft geholpen hun studie en scriptie weer op de rails te krijgen. Inmiddels heeft Studiemeesters vestigingen in Amsterdam, Utrecht, Eindhoven en Rotterdam, en meer dan veertig medewerkers. 

Deel deze uitgave