Keuzegids zorgverzekering 2016
Flip Vuijsje, Frank van Wijck
Keuzegids zorgverzekering 2016
€ 7,95
ISBN:
9789462981829
Verschijningsdatum:
08-10-2015
Leverbaar:
Direct
Uitvoering:
Paperback
Aantal paginas:
76
Auteur:
Flip Vuijsje, Frank van Wijck
Keuzegids zorgverzekering 2016
Binnenkort staat u weer voor de vraag: welke zorgverzekering kies ik? De keuze is er de laatste jaren niet gemakkelijker op geworden. Wel belangrijker. Want een verkeerde keuze, kan u duur komen te staan. Er komen steeds meer polissen met verschillende dekking. De vraag is dan: wat te kiezen? Wat past bij mij? Moet ik me aanvullend verzekeren? Is een goedkope polis een goede keuze, of krijg ik dan bepaalde zorg niet vergoed? En gaat me dat dan uiteindelijk veel geld kosten?

In deze Keuzegids Zorgverzekeringen 2016 van Patiëntenfederatie NPCF vindt u eerlijke en onafhankelijke informatie over zorgverzekeringen. Overzichtelijk en begrijpelijk. In de gids leest u de laatste stand van zaken. Het vertrekpunt zijn de plannen die het kabinet op Prinsjesdag 2015 presenteerde. Verder leest u praktische tips voor het kiezen van de juiste zorgpolis. U krijgt op heldere wijze uitgelegd hoe het zorgstelsel in elkaar zit. En welke regels voor u belangrijk zijn. Met de kennis uit de Keuzegids op zak, kunt u voor 2016 de zorgpolis kiezen die het beste bij u past.

Patiëntenfederatie NPCF maakt zich sterk voor alle mensen die zorg nodig hebben, nu of in de toekomst. Zij geeft patiënten een stem: in de spreekkamer, in de politiek, bij de zorgverzekeraar en in het nieuws. De Keuzegids is in opdracht van Patiëntenfederatie NPCF geschreven door Flip Vuijsje en Frank van Wijck, twee publicisten die hun sporen in het zorgveld ruimschoots hebben verdiend.